Results 1 to 5 of 5

Thread: Telkom LTE wont let me access certain sites.

  1. #1
    Addicted Member
    The Wise PoisonMaster Never Licks His Fingers.
    vermillon's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Iowa USA
    Posts
    3,814
    Experience

    Default Telkom LTE wont let me access certain sites.

    Im so honestly fed up by now with Hellkom, does anybody know why or how to fix this issue ? I cant access certain sites like mybroadband, teamspeak or download applications like discord when using telkom lte, if i switch to vodacom it works but telkom it doesn't. Please any help would be appreciated.

  2. #2
    Oupa
    Most Prolific Poster of 2013
    Gouko_Tenrou's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Boksburg, Gauteng
    Posts
    10,323
    Game IDs
    Experience

    Default

    I've had this with a few clients, telkom support finally let me in on the secret XD

    Go to your routers homepage, under Profile Management.

    Click new, give your profile a name, then at the bottom in the APN block type unrestricted.

    Save, should be sorted then.

  3. Saying Thanks:

    marmeduke (November 9th, 2018),  Neptune (November 9th, 2018),  TSR (November 9th, 2018)  

  4. #3
    Junior Member TSR's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    Experience

    Default

    I registered just to say "thank you".

    You've eliminated the need to use a VPN for certain games / sites with Teldom.. Telkom*.

    For clarification, this also applies to the Telkom LTE/LTE-A offerings and the B315s-936 router.
    Last edited by TSR; November 9th, 2018 at 02:25 AM.

  5. Saying Thanks:

    Diego_1za (November 11th, 2018),  Gouko_Tenrou (November 9th, 2018),  Neptune (November 9th, 2018)  

  6. #4
    Addicted Member
    The Wise PoisonMaster Never Licks His Fingers.
    vermillon's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Iowa USA
    Posts
    3,814
    Experience

    Default

    Quote Originally Posted by Gouko_Tenrou View Post
    I've had this with a few clients, telkom support finally let me in on the secret XD

    Go to your routers homepage, under Profile Management.

    Click new, give your profile a name, then at the bottom in the APN block type unrestricted.

    Save, should be sorted then.
    Sorry for the late reply, Im currently not at my house to try this but will do when i get back

  7. Saying Thanks:

    Gouko_Tenrou (November 13th, 2018)  

  8. #5
    Addicted Member
    RESPECT MY AUTHORITY!!!
    AdrianH's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Edenvale, Joburg
    Posts
    3,767
    Experience

    Default

    Quote Originally Posted by vermillon View Post
    Sorry for the late reply, Im currently not at my house to try this but will do when i get back
    but but...from the USA?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •