Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Cant jump through first window!!

  1. #1
    Oupa
    bored....
    SnakeEater's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Durban
    Posts
    5,850
    Game IDs
    Experience

    Question Cant jump through first window!!

    hi guys

    i started playing Mafia 2 last nite and as the first stage starts were you are in the army etc and have to shoot the guys and run to the broken window ...

    i try jumping through ..but he does nothing

    i pressed the bottuns indicated but the twat just stands there...i tried so many times and he just doesnt go through
    WTF??

    any ideas here?
    i have the NEED , the need for SPEED

  2. #2
    Super Moderator
    Most helpful intimidating forum legend
    Overworked and Underpaid.
    MaXiM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Durban
    Posts
    29,809
    Game IDs
    Experience

    Default

    I don't recall having any issues. You are pressing the R1 or L1 bumper buttons right? Oh wait, you don't have Internet at home do you? I recall a patch when I installed it. Perhaps the patch fixes a bug like the one you are having?
    Hidden Content

    My Flickr Page -> Hidden Content
    My 500px Page ->
    Hidden Content
    My PSN Profile -> Hidden Content

  3. Saying Thanks:

    SnakeEater (August 31st, 2010)  

  4. #3
    Oupa
    bored....
    SnakeEater's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Durban
    Posts
    5,850
    Game IDs
    Experience

    Default

    eish!

    i will try with my work 3g card and see if thier are any patches
    i have the NEED , the need for SPEED

  5. #4
    Super Moderator
    Most helpful intimidating forum legend
    Overworked and Underpaid.
    MaXiM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Durban
    Posts
    29,809
    Game IDs
    Experience

    Default

    Quote Originally Posted by SnakeEater View Post
    eish!

    i will try with my work 3g card and see if thier are any patches
    It's only 17MB.
    Hidden Content

    My Flickr Page -> Hidden Content
    My 500px Page ->
    Hidden Content
    My PSN Profile -> Hidden Content

  6. #5
    Addicted Member circles's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sandton
    Posts
    4,186
    Experience

    Default

    Odd one Snake... (Luckily) I didn't have that...and I haven't installed any patches as yet.

    Hopefully the patch will fix it.

  7. #6
    Super Moderator
    Most helpful intimidating forum legend
    Overworked and Underpaid.
    MaXiM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Durban
    Posts
    29,809
    Game IDs
    Experience

    Default

    If it won't come right, install patch and start a new game. It's not like you have actually gotten anywhere yet.
    Hidden Content

    My Flickr Page -> Hidden Content
    My 500px Page ->
    Hidden Content
    My PSN Profile -> Hidden Content

  8. #7
    Very Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Cape Town
    Posts
    1,144
    Experience

    Default

    OK!! Played the part without the Patch and with the Patch! Had no problems whatsoever

    Try deleting the save file and start again

  9. #8
    Oupa
    bored....
    SnakeEater's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Durban
    Posts
    5,850
    Game IDs
    Experience

    Default

    thanx guys ..
    i was really looking forward to playing this game
    i have the NEED , the need for SPEED

  10. #9
    Gaming Wizard
    Eat, Gym, Game Sleep and Repeat
    Nabeel_E's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Durban, KwaZulu-Natal, South Africa
    Posts
    7,813
    Experience

    Default

    I completed the first couple chapters without the patch so maybe you trying to go through the wrong window or maybe you not hitting the right button, you need to go to the left side if I recall correctly stand directly under the broken window the guy went through and press L1.

  11. #10
    Oupa
    bored....
    SnakeEater's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Durban
    Posts
    5,850
    Game IDs
    Experience

    Default

    i was doing that .. the idiot in the broken window just sits there not matter what i press.

    i will try restarting tonite
    i have the NEED , the need for SPEED

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •